حمایت زنان زندانی از شریفه محمدی و خواستاری لغو حکم اعدام او

تاریخ انتشار: July 10, 2024

شانزده تن از زندانیان سیاسی در بند زنان اوین طی بیانیه ای حمایت خود را از شریفه محمدی، فعال مدنی که قوه قضاییه جمهوری اسلامی او را به اعدام محکوم کرده، اعلام کردند.

بر اساس بیانیه‌ای که روز سه‌شنبه ۱۹ تیر در حساب ایکس «کمپین دفاع از شریفه محمدی» منتشر شده، ۱۶ زندانی سیاسی زن در اوین تأکید کرده‌اند: «کنار تمام کسانی که خطر حکم مرگ تهدیدشان می‌کند ایستاده‌ایم و خواهان توقف حکم اعدام هستیم.»

امضاکنندگان این بیانیه با بیان این که «شریفه محمدی فعال کارگری، پس از هفت ماه بازداشت موقت، تحمل شکنجه و بازجویی در بازداشتگاه‌های شهرهای مختلف، در سناریویی نخ‌نما و با اتهاماتی بی پایه و اساس به اعدام محکوم شد»، گفته‌اند: «این نه فقط حکم اعدام شریفه، بلکه حکم اعدام همه ما فعالین کارگری، سیاسی، مدنی، حقوق بشری و فعالین حوزه زنان است»

بنیاد میراث پاسارگاد

Read Previous

ایرانیان فقط مسلمان شیعه نیستند، زرتشتی و مسیحی و یهودی و بهایی و سنی و… بی مذهب ها هم ایرانی اند

Read Next

بحران سیاسی و دمکراسی فرانسه – دکتر جلال ایجادی