
تاریخ انتشار: September 21, 2025
هدف مقامات گردشگری برای ایران که دهمین کشور جهان از نظر جاذبه های تاریخی و پنجمین کشور جهان از نظر جاذبه های طبیعی ست «رساندن گردشگران ایرانی و عراقی به پنج میلیون نفر است.
امروز سی ام شهریور محسنی بندپی معاون گردشگری جمهوری اسلامی مدعی شد «فعال شدن مکانیسم ماشه، هم چون جنگ هیچ محدودیتی برای گردشگران ندارد.» و استدلال او هم این است که« به دلیل گردشگری زیارت و «گردشگری سلامت که دو مزیت مهم گردشگری در ایران هستند جریان گردشگری ایران متوقف نمی شود»*.
معاون گردشگری که گویی هیچ شناختی از صنعت گردشگری ندارد، در این جلسه همچنین گفت: «اگرچه با آغاز جنگ تحمیلی اخیر، ورود گردشگران اروپایی کاهش یافته است، اما جریان گردشگری ایران متوقف نشده و همچنان بیش از سهونیم میلیون گردشگر از عراق و جمع زیادی از کشورهای منطقه مانند عمان، تاجیکستان، گرجستان، ارمنستان و آذربایجان به ایران سفر میکنند»
و در نهایت هدف گردشگری برای ایران را که دهمین کشور جهان از نظر جاذبه های تاریخی و پنجمین کشور جهان از نظر جاذبه های طبیعی ست «رساندن گردشگران ایرانی و عراقی به پنج میلیون نفر» می داند.
جناب معاون بی خبر از جهان گردشگری در عین حال از کمبود هتل پنج ستاره در ایران می نالد و وعده ساختن سالانه ۱۰۰ هتل را می دهد: «: تهران تنها ۶ هتل پنجستاره دارد، در حالی که استانبول ۵۰۰ و دبی بیش از ۶۰۰ هتل دارند. به همین دلیل، در قانون برنامه توسعه ساخت سالانه ۱۰۰ هتل پیشبینی شده است.»
و معاون گردشگری بی خبرحتی نمی داند که ترکیه بالای ۵۵ میلیون، و دبی بالای ۲۸ میلیون گردشگر دارند و هتل هایشان همیشه پر است.
بنیاد میراث پاسارگاد
—————————————————————————-
*http://ماشه تهدیدی برای گردشگری ایران نیست/ ایران آماده لغو ویزاست
بنیاد میراث پاسارگاد